fbpx

Χώρισαν οι δρόμοι της ΝΕ Πατρών με τον Κρητικό και του ΟΥΚ Βόλου με τον Γούναρη

Χώρισαν οι δρόμοι της ΝΕ Πατρών με τον Κρητικό και του ΟΥΚ Βόλου με τον Γούναρη

Λύθηκε η συνεργασία του Δημήτρη Κρητικού με τη ΝΕ Πατρών λόγω σημαντικών επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Αθήνα, που δεν επιτρέπουν στον έμπειρο προπονητή να συνεχίσει το έργο του στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

Στις 23 Φεβρουαρίου, εν μέσω πρωταθλήματος Α1 Γυναικών, ο Δημήτρης Κρητικός είχε αναλάβει τη ΝΕΠ, μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Λαζαρίδη, με τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά να έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο οι βαρύνουσας σημασίας υποχρεώσεις του έμπειρου τεχνικού στην πρωτεύουσα δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει εκτός Αττικής.

Ο Κρητικός θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους της ΝΕΠ για τη σύντομη, όπως αποδείχθηκε, συνεργασία τους και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο Τσουραμάνη, τους Λάμπρο Αναστασόπουλο και Μάκη Λυκούδη, καθώς και τους Ανδρουτσέλη και Σινέμογλου. Όπως τόνισε ο πρώην προπονητής της ΝΕΠ, στο πέρασμα του από την Πάτρα αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις από τον σύλλογο και εύχεται κάθε επιτυχία στην ομάδα στο μέλλον.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ

Χώρισαν, εξάλλου, οι δρόμοι της ανδρικής ομάδας του ΟΥΚ Βόλου και του προπονητή Μανώλη Γούναρη.

Ο ΟΥΚ Βόλου, που αγωνιζόταν φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, είχε ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού και το κατάφερε τερματίζοντας στην 6η θέση με 14 βαθμούς, μπροστά απο τον 7ο ΝΟ Καλαμακίου με 9 και πίσω απο τον 5ο ΝΑΟ Κέρκυρας με 15 βαθμούς.

Ο πρώην, πλέον, προπονητης του Βόλου, Μανώλης Γούναρης, εκφράστηκε στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δήλωσε:

«Μετά τη λήξη της συνεργασίας μου με τον Ο.Υ.Κ Βόλου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Τάσο Μαρινάγη καθώς και όλο το Δ.Σ για την άψογη συνεργασία μας καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης να ευχαριστήσω τους πρωταγωνιστές της προσπάθειας που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο, καθώς είχα την τύχη και την τιμή να είμαι προπονητής σε όλες τις ηλικιακές ομάδες από το μίνι Παίδων έως την αντρική ομάδα. Ήταν μια χρονιά με πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα που πραγματικά δεν περίμενα να νιώσω γι’αυτό και δεν λέω αντίο αλλά στο επανιδείν…».

Η ανάρτηση της ομάδας του Βόλου:

«Φίλε Μανώλη, εδώ στο Βόλο έχεις κάνει μόνο φίλους και μας κέρδισες όλους με τον επαγγελματισμό σου, τις γνώσεις σου και την καλοσύνη σου. Σου ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια. Στο επανιδείν…»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο