fbpx

Απόλλων Σμύρνης: Με “όπλο” του στην περιφέρεια τον Νίκο Γαρδίκα και τη νέα σεζόν

Απόλλων Σμύρνης: Με “όπλο” του στην περιφέρεια τον Νίκο Γαρδίκα και τη νέα σεζόν

Ένα από τα βασικά επιθετικά (και όχι μόνο) “όπλα” της διατηρεί στο δυναμικό της η αμφίβια “ελαφρά ταξιαρχία”. Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Γαρδίκα και για τη σεζόν 2023-2024!

Ο 25χρονος (τον προσεχή Αύγουστο) περιφερειακός θα συνεχίσει να φορά για 3η συνεχόμενη χρονιά το «κυανόλευκο» σκουφάκι, με το οποίο διέπρεψε φέτος τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Στη θριαμβευτική πορεία της ομάδας προς την κατάκτηση του Challenger Cup ο Νίκος Γαρδίκας πέτυχε 35 γκολ σε 14 αγώνες, εκ των οποίων κάποια πολύ κρίσιμα, όντας ο δεύτερος σκόρερ της στην Ευρώπη πίσω από τον Νίκολα Μπογκντάνοβιτς που είχε 42!

Παράλληλα στην Ελλάδα μέτρησε 57 στο Πρωτάθλημα και ακόμη δύο στο Κύπελλο, έχοντας συνολικά μια παραγωγή 94 γκολ στη σεζόν! Βέβαια, δεν ήταν μόνο η προσωπική επιθετική του συμβολή στο παιχνίδι του Απόλλωνα, καθώς φρόντισε, όπως πάντα, να είναι ομαδικός μοιράζοντας ασίστ στους συμπαίκτες του και να δηλώνει πανταχού «παρών» στην άμυνα.

Η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε οδήγησε εξάλλου τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Θοδωρή Βλάχο να τον καλέσει και φέτος – όπως και το τρέχον διάστημα μαζί με τους συμπαίκτες του Σολανάκη, Αλαμάνο και Γωνιωτάκη – στα καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, στην οποία είχε συμμετοχές στο παρελθόν και ως παίκτης του Παλαιού Φαλήρου.

Ο ίδιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo.gr , εξέφρασε τη χαρά του για την παραμονή του στην «ελαφρά ταξιαρχία» δίνοντας, παράλληλα, και το… στίγμα για τις επόμενες προκλήσεις που περιμένουν τη νέα χρονιά την ομάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Απόλλωνα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Είχαμε μια αρκετά πετυχημένη χρονιά φέτος με πολλές ευχάριστες στιγμές, αλλά έχουμε μια καινούργια σεζόν μπροστά μας στην οποία οι προκλήσεις θα είναι μεγαλύτερες άρα αντίστοιχα και οι στόχοι σε Ελλάδα και Ευρώπη»!

Οι ανανεώσεις συνεχίζονται στον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Νίκο Γαρδίκα να είναι ο 4ος που συμφωνεί σε επέκταση της συνεργασίας μετά τους Μανώλη Σολανάκη, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς και Στέφανο Γαλανόπουλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πόλο