fbpx

Χαμός με Μάντιτς στη Νόβι Μπέογκραντ

Χαμός με Μάντιτς στη Νόβι Μπέογκραντ

Τεράστια αναστάτωση έχει προκληθεί στη Νόβι Μπέογκραντ με τον αρχηγό της, τον Ντούσαν Μάντιτς. Συγκεκριμένα, από την Τρίτη (28/3) έχει κυκλοφορήσει στα ΜΜΕ της Σερβίας πως η ομάδα που αγωνίζονται και οι Έλληνες Άγγελος Βλαχόπουλος και Δημήτρης Σκουμπάκης «τελειώνει» τον παίκτη από τον σύλλογο.

Το θέμα κλήθηκε να σχολιάσει ο τεχνικός διευθυντής της Νόβι, ο Σλόμπονταν Σόρο, ο οποίος διευκρίνισε:

«Αυτή είναι αποκλειστικά απόφαση του προπονητή μας Ζίφκο Γκότσιτς και ο σύλλογος του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν κάναμε καμία παρέμβαση, γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι είχε αρκετούς πραγματικούς λόγους για τη απομάκρυνση του αθλητή».

Ο Σόρο αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι ο Μάντιτς παραβίασε κάποιον κανονισμό της ομάδας λέγοντας: «Δεν αναστάτωσε σε καμία περίπτωση το κλίμα, όπως δεν τίθεται ούτε θέμα προσωπικών συγκρούσεων. Επαναλαμβάνω ότι η όλη υπόθεση, δεν έχει λάβει τις κατάλληλες διαστάσεις, δημιουργώντας περίεργους συνειρμούς».

Τέλος ο τεχνικός διευθυντής των Σέρβων ανέφερε: «Θα καθίσουμε στο τέλος της σεζόν και θα δούμε τι είναι καλύτερο τόσο για τον σύλλογο όσο και για εκείνον. Μέχρι τότε είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Champions League. Όλοι γνωρίζουν τις φιλοδοξίες μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο