fbpx

Απόλλων Σμύρνης: Δεκτό το αίτημα για αλλαγή του πρώτου τελικού του Challenger Cup – Η νέα ημερομηνία στο Σεράφειο (pics)

Απόλλων Σμύρνης: Δεκτό το αίτημα για αλλαγή του πρώτου τελικού του Challenger Cup – Η νέα ημερομηνία στο Σεράφειο (pics)

Είναι, πλέον, και επίσημο. Το αίτημα του Απόλλωνα Σμύρνης για αλλαγή της ημερομηνίας του πρώτου τελικού του Challenger Cup με γηπεδούχο τον ίδιο, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο, που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για το Μεγάλο Σάββατο 15/3, μετατέθηκε και θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου!

Αρχικά η αντίπαλος του Απόλλωνα στον μεγάλο διπλό τελικό, η ισπανική Τεράσα, αποδέχτηκε το σχετικό αίτημα της “ελαφράς ταξιαρχίας” για μετάθεση του 1ου τελικού από Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου -που είχε οριστεί αρχικά- για την Τετάρτη του Πάσχα 19 του ίδιου μήνα και ακολούθως η LEN (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία) έκανε δεκτή την κοινή, πλέον, επιθυμία των δύο ομάδων. Η LEN προέβη, μάλιστα, και στη σχετική επίσημη ενημέρωση!

Επομένως, οι ώρες για τη μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του Απόλλωνα Σμύρνης, αρχίζουν και επισήμως να μετρούν αντίστροφα για την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απρίλη. Το προσεχές διάστημα θα υπάρξει λεπτομερής ανακοίνωση που θα αφορά στα εισιτήρια του μεγάλου 1ου Τελικού.

Ο 2ος Τελικός δεν αλλάζει ημέρα διεξαγωγής και θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου στην έδρα της Τεράσα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο