fbpx

Βάσας – Πανιώνιος 12-6: «Έσβησε» το όνειρο για τον Ιστορικό

Βάσας – Πανιώνιος 12-6: «Έσβησε» το όνειρο για τον Ιστορικό

Ο Πανιώνιος δεν τα κατάφερε κόντρα στη Βάσας και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό του Euro Cup.

Η Βάσας από την αρχή είχε τον έλεγχο του αγώνα και βρίσκοντας λύσεις στον παίκτη παραπάνω ή με καλή κυκλοφορία της μπάλας πήγε στο ημίχρονο με σκορ 6-2 καθαρίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.

Ο Πανιώνιος όσο και να πίεσε δεν μπόρεσε να μειώσει κάτω από τα τέσσερα τέρματα τη διαφορά με το τελικό 12-6 να βάζει τέλος σε μια εξαιρετική πορεία που ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League με μεγαλύτερες επιτυχίες τις προκρίσεις επί των Μλάντοστ και Παρτιζάν.

Τέλος να σημειωθεί πως υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου με τους διαιτητές να αποβάλουν με αντικατάσταση τον Αλέξανδρο Γούνα από τον Πανιώνιο και τον Ακος Κόναρικ από πλευράς Βάσας.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 3-2, 3-2

Διαιτητές: Τσβαρτ (Ολλανδία), Σβαρτς (Ισραήλ)

Οι συνθέσεις:

ΒΑΣΑΣ (Σλόμπονταν Νίκιτς): Μίτροβιτς, Μπργκούλιαν, Ζερινβάρι, Ραντζέλοβιτς 2, Κόναρικ 1, Μέζεϊ, Σιμόν, Ναγκάεφ 3, Ερντελι, Μπάτορι 3, Μπέντο, Σελντμάγερ 3, Μίτσεϊ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 2, Παπάκος, Γούνας, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πόλο